Erittäin hyvää viikon alkua arvon staabilaiset. Vuosijuhlat on juhlittu joten nyt onkin erittäin otollinen aika siirtyä puhumaan Staabin vuoden seuraavasta suuresta tilaisuudesta eli siis hallitukseen hakemisesta. Tämä blogipostaus kannattaa lukea tarkasti; siitä saat irti kaikki tärkeimmät päivät hallitushaun kannalta ja hyödyllistä lisäinfoa.

Anteeksi mitä? Nyt on vasta lokakuu.

Tämä voi vaikuttaa aluksi aikaiselta aloitukselta, mutta todellisuudessa syyskokous on alle kuukauden päästä. Hallitusinfo on ensi viikon maanantaina. Joten nyt onkin erittäin hyvä ainakin merkitä tärkeimmät päivät kalenteriin.

Selkeä homma. Kannattaako hakea hallitukseen?

Totta maar! Hallitustoiminta on mukavaa puuhaa, jossa oppii paljon. Kokouskäytännöt ovat hyvin samanlaiset työelämässä kuin yhdistyksessä, ainakin oman kokemukseni mukaan. Lisäksi toiminnan ohella saa uusia verkostoja, yhdistyksiä ja kokemuksia. Ainakin itselleni molemmat hallitusvuoteni ovat olleet loistavia kokemuksia. Kannattaa siis ehdottomasti saapua Staabin syyskokoukseen ja hakea hallitustoimintaan.

Mikä ihmeen syys_kokous??!?!

Erittäin hyvä kysymys! Syyskokous on kevätkokouksen ohella toinen järjestömme sääntömääräisistä kokouksista. Syyskokouksessa muun muassa käsitellään ensi vuoden toimintasuunnitelma sekä valitaan yhdistykselle hallitus. Vuonna 2019 syyskokous järjestetään yliopistolla 19.11. klo 15.00 alkaen. Huom! Syyskokouksessa on paljon päätettävää, joten kannattaa varautua pitkään päivään.

Okei. Miten siis haen hallitukseen?

Halllitukseen haeta asettumalla ehdolle. Tämä tapahtuu joko ilmoittamalla halukkuudestasi puheenjohtajallemme (puheenjohtaja(at)staabi.fi) ja mainitsemalla postissasi nimesi sekä vaali johon haluat osallistua. Huom! Älä vielä lämää Anniinaa postilla, hakuaika meillä on 7.-18.11.2019. Toinen mahdollinen tapa asettua ehdolla on itse syyskokouksessa 19.11.

Ehdolla asettautumisen lisäksi suosittelen esitystekstin julkaisua. Avaamme tässä (melko) lähiaikoina Google Forms-lomakkeen, jonka kautta voit kertoa itsestäsi ja miksi olet juuri oikea henkilö tiettyyn pestiin. Tämä teksti lisätään Staabin nettisivuilla. Tämä vaihe on kuitenkin täysin vapaaehtoinen. Lisäksi kannattaa saapua hallitusinfoon 28.10.2019, jossa saat tietoa hallitukseen hakemisesta sekä saat kysyä mieltäsi askarruttavia seikkoja hallituslaisilta.

Itse pesteistä saatte kuulla enemmän hallitusinfossa sekä myöhemmissä blogipostauksissa. Jos et malta odottaa niin nettisivujemme ”hallitus”-kohdan alta löydät myös tietoja hallituksen työtehtävistä!

Vau! Nyt tiedän melko paljon hallitukseen hakemisesta! Saanko vielä listan muistettavista päivistä hakua ajatellen?

Tottakai!

  • 28.10. Hallitusinfo klo 17.30, päätalon luentosali A3
  • 24.10 -> Hallitusesittelyt Instagramissa
  • 7.-18.11.2019 Hallitukseen hakeminen on auki
  • 19.11. Syyskokous. klo 15.00 ->

Blogiin päivitellään vielä ennen syyskokousta lisätietoja pesteistä ja muusta hauskasta hallitushakuun liittyvästä, joten palataan vielä asiaan.

Syköjännin terveisin
Koponne
Aleksi