Yhteistyökumppanit

Staabin useat yhteistyökumppanit tukevat järjestön toimintaa sekä tarjoavat jäsenille erinäisiä etuja.

Oma Säästöpankki

Kaiken toimintamme lähtökohtana on tyytyväinen asiakas ja haluamme tarjota sinulle paikkakunnan parasta pankkipalvelua. Tule käymään ja tutustumaan konttoriimme, keitellään samalla kahveet ja etsitään juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavat pankkipalvelut käyttöösi!

FCG

FCG on Suomen suurimpia konsulttiyrityksiä. Suunnittelemme toimivampia rakennettuja ympäristöjä, hyvää hallintoa ja tuloksellista koulutusta kotimaassa ja ympäri maailmaa.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on yhteiskunnallisen alan osaajien akavalainen etu- ja palvelujärjestö. Liity omiesi joukkoon!

EY

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, juridiikan, yritysjärjestelyiden sekä liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija. Meillä saat mahtavan mahdollisuuden startata urasi kansainvälisessä konsulttitalossa!

Kuntalehti

Kuntalehti on kuntapäättäjille suunnattu media verkossa ja printissä. Kuntalehti uutisoi, taustoittaa ja analysoi kunta-alan tärkeimmät tapahtumat ja ilmiöt.

Kide.app

Kide.appin avulla pääset ilmoittautumaan tapahtumiin, ostamaan tuotteita tai vaikka ilmoittautumaan Staabin jäseneksi!

YIT logo

YIT

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen kaupunkikehittäjä ja rakennusyhtiö. Luomme entistä kestävämpiä, toimivampia ja vetovoimaisempia kaupunkeja ja elinympäristöjä.

Yhteistyökumppaniksi?

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit hallintotieteiden opiskelijoiden tavoittamisesta, ole hyvä ja ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella Staabin hallitukseen!

9 + 10 =

Yhteistyössä