Yhteistyökumppanit

Staabin useat yhteistyökumppanit tukevat järjestön toimintaa sekä tarjoavat jäsenille erinäisiä etuja.

Oma Säästöpankki

Kaiken toimintamme lähtökohtana on tyytyväinen asiakas ja haluamme tarjota sinulle paikkakunnan parasta pankkipalvelua. Tule käymään ja tutustumaan konttoriimme, keitellään samalla kahveet ja etsitään juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavat pankkipalvelut käyttöösi!

FCG

Maailman murroksessa punnitaan kyky tarttua mullistuksiin yhdessä ja halu tarkastella maailmaa eri näkökulmista. FCG yhdistää erikoisosaajat ja ratkaisijat aikamme ilmiöiden taakse. Konsultoimme, koulutamme ja tuotamme ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi Suomessa ja maailmalla.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry on yhteiskunnallisen alan osaajien akavalainen etu- ja palvelujärjestö. Liity omiesi joukkoon!

Kaijakka - karaoke & yöbaari

Karaokebaarimme palvelee sinua viikon jokaisena päivänä ja vieläpä opiskelijahinnoin! Alakerrasta löydät huipputason äänentoistolaitteet ja laajan lauluvalikoiman. Yläkerrasta löydät on Kaijakan yökerhon, mikä palvelee juhlakansaa torstaista sunnuntaihin aina aamuneljään saakka. Siipibaarista saa ruokaa aina valomerkkiin saakka.

TOAS

Tampereen opiskelija-asuntosäätiö TOAS vuokraa omistamiaan kohtuuhintaisia ja laadukkaita asuntoja opiskelijoille. Toimintamme arvoja ovat opiskelijalähtöisyys, vastuullisuus ja suuntaa näyttävä. TOAS haluaa toiminnallaan  helpottaa opiskelijan arkea!

SOK

Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena mm. Bonuksina ja vastuullisesti rakennetuilla palveluilla yli 110 liikepaikassa ja verkossa noin 3 000 ihmisen voimin. Olemme osa S-ryhmää. Hyödyntämällä asiakasomistajan edut, saat enemmän!

BDO

Yhtenä maailman johtavana tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaationa BDO auttaa asiakkaitaan menestymään. Tuemme yrityksiä ja julkissektoria laadukkailla tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluilla Suomessa yli 300 asiantuntijamme voimin – kansainvälisesti meitä on yli 111 000 osaajaa 164 maassa. Tavoitteenamme on olla paras mahdollinen työpaikka kaikille BDO:laisille, ja meillä pääsetkin rakentamaan sinun näköistäsi urapolkua osana asiantuntevaa ja välittävää työyhteisöä!

Heidi's Bier Bar

Heidi’s Bier Barissa koet aidon After Ski -tunnelman pöydillä tanssien jasuosittuja After Ski -juomia nauttien. Meillä pääset suoraan itävaltalaisen After Ski -baarin maailmaan, aivan kuin olisit Alpeilla maailman suosituimmissa ja autenttisimmissa After Ski -bileissä. Henkilökuntamme onpukeutunut kauniisiin tirolilaisvaatteisiin ja he tarjoilevat hymy huulillaan After Ski -viihdykettä koko illan ajan! Tunnelma on katossa, juhlat ovat parhaimmillaan ja näet iloisia ihmisiä, minne tahansa katseesi käännät. Tule kanssamme ympärivuotisiin After Ski -juhliin, joissa lauletaan saksalaisten, pohjoismaisten ja kansainvälisten hittien tahtiin.

Sitowise

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo, jonka pääkonttori sijaitsee Espoossa. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Toiminta jakaantuu kolmeen toisiaan täydentävään liiketoiminta-alueeseen: kiinteistöihin ja rakennuksiin, infrastruktuuriin sekä digitaalisiin ratkaisuihin. Sitowisellä työskentelee yli 2000 asiantuntijaa neljässä maassa, ja kymmenen prosenttia henkilökunnastamme on opiskelijoita.

EY

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, juridiikan, yritysjärjestelyiden sekä liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija. Meillä saat mahtavan mahdollisuuden startata urasi kansainvälisessä konsulttitalossa!

Kuntalehti

Kuntalehti on kuntapäättäjille suunnattu media verkossa ja printissä. Kuntalehti uutisoi, taustoittaa ja analysoi kunta-alan tärkeimmät tapahtumat ja ilmiöt.

Yhteistyökumppaniksi?

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit hallintotieteiden opiskelijoiden tavoittamisesta, ole hyvä ja ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella Staabin hallitukseen!

1 + 12 =

Yhteistyössä