Yhteystiedot

Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät hallitus-sivulta ja toimihenkilöiden toimihenkilöt-sivulta.

Käyntiosoite

Kanslerinrinne 1 / Pinni A1056 33100 Tampere

(lukuvuoden aikana: ma-to klo 10-16 ja pe 12-15)

Postiosoite

Staabi ry
33014 Tampereen yliopisto

Tilinumero

Tili: Staabi ry
IBAN: FI27 4108 0011 1541 20
BIC: ITELFIHH

 

Sähköposti

staabi-hallitus(at)lists.tuni.fi

 

Ota yhteyttä

Voit ottaa alla olevalla kaavakkeella yhteyttä meihin. Jätäthän palautteet palautelaatikon kautta.

15 + 15 =

Anna palautetta

Voit antaa palautetta myös anonyymisti. Huomioithan, että emme voi anonyymin palautteen kohdalla vastata palautteeseen. Emme myöskään voi reagoida anonyymina saatuun henkilöön kohdistuvaan palautteeseen. 

Vuonna 2023 palautetyöryhmään kuuluvat Ada Siikaluoma, Ella Lavaste, Magdalena Honkasalo ja Akseli Laiho.


  PalautetyöryhmäPuheenjohtaja

  Häirintälomake

  Onko sinulla kokemusta epäasiallisesta toiminnasta Staabin parissa? Voit jättää yhteydenottopyynnön Staabin yhdenvertaisuusvastaavalle alla olevaa lomaketta käyttämällä. Jätäthän varsinaiset yhdistyksen toimintaa koskevat palautteet palautelaatikon kautta.

  Voit jättää yhteydenoton myös anonyymisti. Huomioithan, että emme voi kuitenkaan reagoida anonyymina saatuun henkilöön kohdistuvaan ilmoitukseen. 

   Koulutuspoliittinen palaute

   Epäiletkö, että opiskelijan oikeuksiasi on laiminlyöty? Eikö tenttiarvosanaa kuulu, vaikka kurssi on päättynyt jo kolme viikkoa sitten? Tai onko sinulla muita opintoihin liittyviä ongelmia tai haasteita? Ei hätää, tällä lomakkeella voit olla matalalla kynnyksellä Staabin koulutuspoliittiseen vastaavaan, jopa anonyymisti! Otathan kuitenkin huomioon, että jos otat yhteyttä anonyymisti, koulutuspoliittinen vastaava ei voi olla sinuun yhteydessä asian edetessä. Mikäli siis haluat, että viestiisi vastataan, jätäthän yhteystietosi lomakkeelle. Saat yhteyden koulutuspoliittiseen vastaavaan myös sähköpostitse osoitteesta koulutuspolitiikka@staabi.fi.

    Yhteistyössä