Jäsenyys

Kannattaa ehdottomasti liittyä Staabin jäseneksi, jos opiskelet hallintotieteitä Tampereen yliopistossa! Jäsenenä voit osallistua Staabin tapahtumiin sekä saat useita muita etuja.

Jäsenedut

 

Staabin jäsenenä pääset osallistumaan hulvattomiin bileisiin, reippaisiin liikuntatapahtumiin, mielenkiintoisille ekskursioille sekä moniin muihin tuikitärkeisiin ja lystikkäisiin tapahtumiin, joista muuten jäisit paitsi. Lisäksi käytössäsi on tilava toimisto, pullapäivänä munkkeja sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvä oma lehtemme Staapinen. Staabi on myös sinun ja kaikkien muiden hallintotieteitä opiskelevien edunvalvoja yliopistossa. Jäseneksi liittyminen tapahtuu Staabin yhteistyökumppanin Kide.appin kautta.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu Staabin yhteistyökumppanin Kide.app sovelluksen kautta. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja niin kauan kuin sinulla on opinto-oikeus hallintotieteisiin. Kerran jäsenmaksun maksamalla pysyt jäsenenä opiskelujesi loppuu asti. Kannatusjäsenmaksu on vapaaehtoinen ja sen voim maksaa kuka tahansa ja sen voi maksaa kuka tahansa yksittäinen henkilö tai yhteisö.

 

Staabin jäsenmaksu

Jäsenmaksut pääset maksamaan kide.appi-sovelluksen kautta.

  • Staabi ry:n jäsenmaksu 30€
  • Staabi ry:n jäsenmaksu suoraan maisterivaiheeseen sisäänotetuille 20€
  • Staabi ry:n kannatusjäsenmaksu 10€/ vuosi
  • Staabi ry:n alumnirekisteri on ilmainen

Jäsenmaksu on kertaluonteinen ja kannatusjäsenmaksu vuotuinen.

 

Alumnirekisteri

Staabin alumnirekisterillä kehitetään Staabin alumnitoimintaa. Alumnirekisteri on täysin ilmainen ja vapaaehtoinen rekisteri, joka pysyy voimassa toistaiseksi.

Liittymällä Staabin alumnirekisteriin, osoitat halukkuutesi vastaanottaa esimerkiksi kutsuja Staabin järjestämiin alumnitapahtumiin.

Jos haluat poistaa itsesi rekisteristä, otathan yhteyttä Staabin tietosuojavastaavaan, .

Yhteistyössä