Viestintä

Instagram, Telegram, TikTok, sähköpostilistat… Tältä sivulta löydät kaikki Staabin viestintäkanavat ja mitä ne sisältävät!

Ikoni sähköpostille viestintä-sivulla

Sähköpostilista

Staabilla on käytössään kaksi avointa sähköpostilistaa, jotka on tarkoitettu yleisesti Staabin jäsenistön käyttöön.

Sähköpostilistat ovat

  •     STAABI-INFO(at)lists.tuni.fi ja
  •     TASE-HALLINTOTIETEET(at)lists.tuni.fi

Staabi-infossa Staabi viestittää ajankohtaisista tapahtumista sekä muusta tärkeistä opiskeluun liittyvistä asioista maanantaisin tulevassa viikkotiedotteessa. Tase-hallintotieteet-lista on tarkoitettu kaikille hallintotieteitä opiskeleville aikuisopiskelijoille.

Lisää tietoja listoista ja niille liittymistä saat klikkaamalla alhaalla olevaa paineketta.

Staabin tietosuojaselosteeseen voit tutustua tästä.

Ikoni Facebookille viestintä-sivulla

Facebook

Staabilla on useita ryhmiä ja sivu Facebookissa, jotka kannattaa ottaa seurantaan. Kuitenkin kaikki tärkeimmät viestit tapahtumista ja ilmoittautumista välitetään myös sähköpostilistalle, joten sen käyttäminen ei ole pakollista. Kuitenkin ainakin seuraavat ovat hyödyllisiä seurantaan pistettäviä ryhmiä:

Staabi ry – Tampereen yliopiston hallintotieteiden opiskelijat on ryhmämme Facebookissa. Täältä löydät tietoa Staabin toiminnasta ja toimii keskustelualustana jäsenistölle. Ryhmä on suljettu, joten sinut tulee erikseen hyväksyä ryhmään.

Ikoni Instagrammille viestintä sivulla

Instagram

Haluatko ihailla Staabin toimintaa kuvien muodossa? Ota seurantaan meidän Instagrammimme!

Staabin Instagramiin julkaistaan kuvia Staabin tapahtumista työelämäexcuista kulttuuritapahtumiin! Lisäksi hyödynnämme Instagrammin tarinaominaisuutta ainejärjestömme arjen päivittämiseen.  Löydät meidät Instagrammista nimellä @staabiry.

Liikuntasektorin Instagramin löydät nimellä @staabi_liikuttaa.

Ikoni Telegrammille viestintä sivulla

Telegram

Staabilla on rennompaa keskustelua varten Telegram-ryhmä sekä tiedottamiskanava. Keskusteluryhmässä pääset juttelemaan rentoja, kyselemään mieltä askarrarruttavia seikkoja ja pitämään hauskaa kanssastaabien kanssa. Lisäksi Staabilla on Telegrammissa myös Lippukauppa, jossa jäsenistö voi myydä tai ostaa lippuja tapahtumiin.

Liittymiseen tarvitset Telegram-tilin, jonka pystyt tekemään lataamalla sovelluksen Telegrammin nettisivuilta tai app-kaupasta. Staabin Telegram-ryhmässä on säännöt, jotka on linkattu alle. Lue säännöt ennen ryhmään liittymistä!

Keskusteluryhmään: https://t.me/+1-OPMRT5e3dkODhk

Tiedotuskanavalle: https://t.me/staabi

Lippukauppaan: https://t.me/+Jw7CgQBhN8phNjZk

Staabi International: https://t.me/+JF7CWCQ-1GhiNWVk

Ikoni Telegrammille viestintä sivulla

Staabicast

Staabicast on Staabin oma podcast Spotifyssä. Staabicastissä keskustellaan monipuolisesti erilaisista aiheista, kuten esimerkiksi kesätöistä, vaihtoon lähdöstä tai opiskelija-arjesta viestintätiimin tai vaihtuvien vieraiden kesken.

Ikoni Telegrammille viestintä sivulla

TikTok

Staabilla on oma TikTok-tili, jonka löydät nimellä @staabiry. TikTokiin julkaistaan muita viestintäkanavia kevyempää sisältöä, esimerkiksi koosteita Staabin tapahtumista tai erilaisia TikTok-haasteita. Tiliä ylläpitää viestintätiimi ja viestintävastaava.

Ikoni Twitterille viestintä sivulla

X (ent. Twitter)

X:stä Staabi löytyy @staabiry käyttäjänimellä. Täältä löydät liveseurannat yhdistyksemme sääntömääräisistä kokouksista.

Ikoni LinkedInille viestintä-sivulla

LinkedIn

Staabilla on myös työelämälinkkinä toimiva LinkedIn. LinkedInissä on lisäksi ryhmä kaikkien jäsenten käyttöön.

Yhteistyössä