Viestintä

Instagram, Snapchat, Twitter, sähköpostilistat… Tältä sivulta löydät kaikki Staabin viestintäkanavat ja mitä ne sisältävät!

Sähköpostilista

Staabilla on käytössään kaksi avointa sähköpostilistaa, jotka on tarkoitettu yleisesti Staabin jäsenistön käyttöön.

Sähköpostilistat ovat

  •     STAABI-INFO(at)lists.tuni.fi ja
  •     TASE-HALLINTOTIETEET(at)lists.tuni.fi

Staabi-infossa Staabi viestittää ajankohtaisista tapahtumista sekä muusta tärkeistä opiskeluun liittyvistä asioista. Tase-hallintotieteet-lista on tarkoitettu kaikille hallintotieteitä opiskeleville aikuisopiskelijoille. Listalla viestitetään kaikista hallintotieteiden aikuisopiskelijatapahtumista ja -toiminnasta.

Lisää tietoja listoista ja niille liittymistä saat klikkaamalla alhaalla olevaa paineketta

Facebook

Staabilla on useita ryhmiä ja sivu Facebookissa, jotka kannattaa ottaa seurantaan. Kuitenkin kaikki tärkeimmät viestit tapahtumista ja ilmoittautumista välitetään myös sähköpostilistalle, joten sen käyttäminen ei ole pakollista. Kuitenkin ainakin seuraavat ovat hyödyllisiä seurantaan pistettäviä ryhmiä:

Staabi ry – Tampereen yliopiston hallintotieteiden opiskelijat on ryhmämme Facebookissa. Täältä löydät tietoa Staabin toiminnasta ja toimii keskustelualustana jäsenistölle. Ryhmä on suljettu, joten sinut tulee erikseen hyväksyä ryhmään

Ota myös seurantaan Hallintotieteiden liikuntaryhmä, jolloin pysyt perillä liikunta-asioista.

 

Instagram

Haluatko ihailla Staabin toimintaa kuvien muodossa? Ota seurantaan meidän Instagrammimme!

Staabin Instagramiin julkaistaan kuvia Staabin tapahtumista työelämäexcuista kulttuuritapahtumiin! Lisäksi hyödynnämme Instagrammin tarinaominaisuutta ainejärjestömme arjen päivittämiseen.  Löydät meidät Instagrammista nimellä Staabiry

Snapchat

Pääset seuraamaan Staabin rennompaa arkista menoa Snapchatistämme (Staabi_ry). Pidämme myös perinteisiä ryhmätarinoita Fuksiviikkojen ja Wapun aikana.

Snapchattiin tulee myös vuoden mittaan kampanjoita kuten toimareiden tai hallituspestien esittely!

Twitter

Twitteristä Staabi löytyy @staabiry käyttäjänimellä. Täältä löydät liveseurannat yhdistyksemme sääntömääräisistä kokouksista sekä esimerkiksi työelämävierailuista twiittaamista. Lisäksi uudelleentwiittaamme hallintotieteisiin liittyviä viserryksiä!

Telegram

Staabilla on rentoa viestintää varten Telegram-ryhmä ja kanava. Ryhmässä pääset juttelemaan rentoja, kyselemään mieltä askarrarruttavia seikkoja ja pitämään hauskaa kanssastaabien kanssa.

Liittymiseen tarvitset Telegram-tilin, jonka pystyt tekemään lataamalla sovelluksen Telegrammin nettisivuilta tai app-kaupasta. Staabin Telegram-ryhmässä on säännöt, jotka on linkattu alle. Lue säännöt ennen ryhmään liittymistä!

Meillä on myös tiedotusta varten oleva Telegram-kanava.

Ryhmään: https://t.me/+DzC7UM3_RothYjJk 

Kanavalle: https://t.me/staabi

LinkedIn

Staabilla on myös työelämälinkkinä toimiva LinkedIn-sivu. LinkedInissä on lisäksi ryhmä kaikkien jäsenten käyttöön.

Yhteistyössä