Tuutorointi

Yliopistoelämän alkutaipaleella ohjaten ja tukien!

 

Staabin tuutortoiminnan tarkoituksena on auttaa uusia opiskelijoita selviytymään yliopistomaailman alkutaipaleen haasteista sekä tarjoamaan mahdollisuuden uuteen sosiaaliseen ympäristöön. 

Aktiiviset ja innostuneet tuutorit auttavat fuksejamme niin pienemmissä kuin suuremmissakin ongelmissa. Tuutori opastaa uusia opiskelijoita opiskeluun liittyvissä käytännön asioissa ja tutustuttaa opiskelijan ainejärjestötoimintaan. Hän kertoo niistä asioista, joista fuksi ei osaa edes kysyä.

Tällä sivulla esitellään lukuvuoden 2020 tuutorit. Kun vuoden 2021 tuutorit on valittu ja heistä on otettu kuvat, heidät tietonsa lisätään verkkosivuille.

Lukuvuodelle 2020-2021 riveistämme on valikoitunut 34 tuutoria, joiden lisäksi Staabissa toimii myös kaksi aikuisopiskelijatuutoria. Kaikki hallintotieteiden uudet opiskelijat jaetaan yhdeksään tuutorryhmään, joista yksi on suunnattu aikuisopiskelijoille. Näitä tuutorryhmiä ohjaa kolmesta viiteen, tiukat kriteerit täyttänyttä yliopistoarjen sankaria, hallintotieteiden tuutoria. Ryhmät on nimetty 20A-20H ja aikuisopiskelijoiden ryhmä 20X.

20A

Jenna Kankkonen, Bria Stenman, Lotta Markkula, Tuukka-Ilari Lappi

20D

Jenna Miettinen, Janina Elomaa, Heidi Rintamäki, Juuso Niemeläinen

20G

Aaro Vuorikoski, Hanna Rantasalo, Emilia Saalasti, Tilda Rumpunen

20B

Cecilia Albertsdottir, Jussi Vähäpesola, Julia Aho, Maria Tanhuanpää

20E

Nea Renström, Heidi Kohtala, Antti Asp, Veera Linna 

20H

Janina Matilainen, Crista Pesonen, Juuli Moilanen, Linnea Tittanen

20C

Noora Kujala, Lily Wu, Sanni Tyynismaa, Silja Suhonen

20F

Helmi Ylitalo, Emilia Valkeejärvi, Jere Lindroos, kuvasta puuttuu Maria Lehtinen

20X

Fanni Heimonen, Teemu Holster 

Hallintotieteissä tuutortoiminnasta vastaa useamman vuoden kokemuksella Staabi ry. Toimintaa johtavat tuutorvastaava ja aikuisopiskelijavastaava aikuistuutoroinnin osalta. Vuonna 2021 tuutorvastaava on Jenna Miettinen.

 

Lähetä palautetta (palautetyöryhmä)

7 + 14 =


    PalautetyöryhmäPuheenjohtaja

    Yhteistyössä