Tuutorointi

Yliopistoelämän alkutaipaleella ohjaten ja tukien!

 

Staabin tuutortoiminnan tarkoituksena on auttaa uusia opiskelijoita selviytymään yliopistomaailman alkutaipaleen haasteista sekä tarjoamaan mahdollisuuden uuteen sosiaaliseen ympäristöön. 

Aktiiviset ja innostuneet tuutorit auttavat fuksejamme niin pienemmissä kuin suuremmissakin ongelmissa. Tuutori opastaa uusia opiskelijoita opiskeluun liittyvissä käytännön asioissa ja tutustuttaa opiskelijan ainejärjestötoimintaan. Hän kertoo niistä asioista, joista fuksi ei osaa edes kysyä.

 

Lukuvuodelle 2022-2023 riveistämme on valikoitunut 34 tuutoria, joiden lisäksi Staabissa toimii myös kaksi aikuisopiskelijatuutoria. Kaikki hallintotieteiden uudet opiskelijat jaetaan yhdeksään tuutorryhmään, joista yksi on suunnattu aikuisopiskelijoille. Näitä tuutorryhmiä ohjaa tiukat kriteerit täyttäneet yliopistoarjen sankarit, hallintotieteiden tuutorit. Ryhmät on nimetty 22A-22H ja aikuisopiskelijoiden ryhmä 22X.

Ryhmä A

Ryhmä C

Ryhmä E

Ryhmä G

Ryhmä I

Ryhmä B

Ryhmä D

Ryhmä F

Ryhmä H

Ryhmä X

Hallintotieteissä tuutortoiminnasta vastaa useamman vuoden kokemuksella Staabi ry. Toimintaa johtavat tuutorvastaava ja aikuisopiskelijavastaava aikuistuutoroinnin osalta. Vuonna 2022 tuutor- ja aikuisopiskelijavastaava on Emilia Valkeejärvi.

 

Lähetä palautetta (palautetyöryhmä)

5 + 4 =


    PalautetyöryhmäPuheenjohtaja

    Yhteistyössä