Hyödyllisiä linkkejä

Etkö löydä Aarresaaren ilmoituslistoja mistään? Kyllästyttäkö sinua selailla nälissäsi eri yliopiston ravintoloiden sivuja? Ei hätää, sillä olemme koonneet tälle sivulle tukun hyödyllisiä linkkejä, joiden avulla selvitä opiskeluarjesta helpommalla.

TREYn piirissä toimivat järjestöt

Ylioppilaskunta TREYn piirissä on toimijoita tiedekuntien edunvalvontajärjestöistä harrastejärjestöihin. Tutustu, mitä kaikkea yliopistolla voit järjestömaailmassa kokea!

SportUni

SportUni tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset liikuntapalvelut Tampereen korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Käytössäsi ovat kolmen kampuksen liikuntapalvelut yhdellä edullisella maksulla!

Unisafka

Unisafkasta löydät kaikkien Tampereen yliopiston kampuksien viikon ruokalistat. Palvelussa voit kätevästi korostaa tai näyttää ainoastaan haluamasi vaihtoehdot.

TUNIn Aarresaari

Tampereen yliopiston työ- ja harjoittelupaikkaportaalista voit löytää itsellesi harjoittelu- tai työpaikan kesäksi tai opintojen oheen.

Nyssetutka

Nyssetutkalla näet Tampereen joukkoliikenteen reaaliaikaisesti. Voit lisätä pysäkkejä suosikeiksi tai yhdistää usean pysäkin tiedot virtuaalipysäkiksi.

Opiskelijan opas

Opiskelijan opas tarjoaa sinulle opintoihin liittyviä ohjeita. Se toimii opintojesi käsikirjana koko korkeakoulumatkasi ajan.

Yhteistyössä