Huh-huh olipa kesä!

Luit oikein ”oli”. Kesä on mennyt ja saavumme nyt syyskuun mukana lukukauden alkuun. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Staabin edunvalvontablogi palailee kesälomaltaan taas aktiivisuuteen.

Ensimmäinen blogijulkaisu tälle vuodelle olkoon kuitenkin lyhyt, jotta pääsette mahdollisimman saumattomasti mukaan Staabin edunvalvonnan ihmemaailmaan! Lisäksi uudet fuksit liittyvät nyt lukijakuntaamme (onneksi olkoon muuten), niin on hyvä aloittaa kevyesti. Tässä julkaisussa käyn läpi lyhyesti Staabissa tapahtuneet muutokset kesän aikana sekä sen mitä syyslukukausi tuo mukanaan blogin suhteen

 

Mitä tapahtui kesän aikana

Vaikka kesä menee monilla lomaillessa, niin Staabissa puhalsivat uudet kesäiset tuulet tämän parin kuukauden jakson aikana. Tässä pari tärkeintä uudistusta:

Mitä syyslukukausi tuo blogin suhteen

Syyslukukausi tuo paljon jännää sisältöä Staabin blogiin. Laitan pari kohtaa mitä kannattaa odottaa lyhyeen listaan!

  • Vuosi koulutuspolitiikassa: mitä kaikkea ollaan ajettu/saatu aikaiseksi koulutuspolitiikan suhteen
  • Painavaa tekstiä järjestömme strategian toteutumisesta
  • Vilkaisu ainejärjestön talouteen ja sen hoitamiseen
  • Syyskokous ja yhdistyksen ylimääräinen kokous tälle vuodelle lähestyvät päivä päivältä. Näistäkin saatte kuulla blogin kautta.

Ylipäätään tästä vuodesta tulee varmasti erittäin kiinnostava niin Staabin blogin kuin ylipäätään Staabin kannalta. Pidemmittä puheitta toivotan teille kaikille erittäin mukavaa lukukauden alkua!
Koponne Aleksi