Viimeisiä viedään. Tämä postaus on kevätlukukauden viimeinen ja blogi päivittyy seuraavan kerran syyslukukauden alussa. Monet muutkin Staabin jutut jäävät tämän viikon jälkeen kesätauolle. Onneksi meillä on vielä muutama wappuviikkojen huikea tapahtuma edessä ja toimisto on auki tällä viikolla vielä maanantaina, torstaina ja perjantaina. (Tänään muuten kannattaa suunnata erityisesti toimistolle, sillä pullapäivää vietetään poikkeuksellisesti näin maanantaina!)

Vaikka suurin osa toiminnastamme jää kesätauolle, ei koko toiminta lakkaa kesäksi. Jäsenkysely avataan vapun jälkeen, valmennuskurssi on vasta tulossa, pääsykokeet tulevat toukokuun lopulla, kesäbileet järjestetään (päivämäärä tulossa pian!) jne.

 

 

 

Tähän kevätlukukauteen on mahtunut paljon suunnittelua ja hienoja juttuja. Varmasti näkyvimpiä ovat olleet ulkomaan excursion järjestelyt, uusi tapahtumakonsepti wappuviikoilla, staabin logon päivitys, podcastit, lisääntynyt poikkitieteellisyys liikuntasektorilla sekä valmennuskurssin järjestelyt. Kaikkien jo näkyvien juttujen lisäksi suunnittelua, tekemistä ja vaikuttamistyötä tapahtuu, mutta sen näkyvyys jää vähäisemmäksi. Muutoksia on tapahtunut ja tapahtuu tänä vuonna erityisen paljon uuden yliopiston ja ylioppilaskunnan vuoksi. Olemmekin saaneet olla mm. paljon yhteyksissä Hervannan kampuksen kanssa. Jokainen sektorimme on saanut oppia varmasti jotain uutta tällä kevätlukukaudella.

Näin kevään saapuessa olen saanut kokea, kuinka valoisuus on tuonut ainakin minulle lisää virtaa, jotta on jaksanut tehdä enemmän asioita. Ihanaa, kun on jo valoisaa ja valoisuus vain lisääntyy näin kesän lähestyessä. Nautitaan nyt valosta ja kaikesta energiasta, mitä se tuokaan mukanaan! Haluan nyt toivottaa jokaiselle lukijalle aivan huikeaa, aurinkoista ja rentouttavaa kesää! Nähdään vielä toimistolla ja tapahtumissa, unohtamatta kesällä järjestettäviä Staabin bileitä!

Valoisin terveisin,
Puheenjohtajanne
Anniina Hurskainen

PS. Kesän jälkeen päästäänkin taas tutustumaan uusiin ihmisiin, kun uudet fuksit saapuvat ainejärjestöömme! Huippua!