Staabin jäsenten määrä pyörii tällä hetkellä 800 henkilön paikkeilla. Tapahtumiemme osallistumismäärä on usein sadan paremmalla puolella ja sosiaalisessa mediassa seuraajamäärämme on yksi yliopiston ainejärjestöjen suurimmista. Järjestämme myös suuria projekteja kuten tänä vuonna tulevan valmennuskurssi (P.S. tälle on oma sivu, kannattaa käydä katsomassa valmennuskurssi.staabi.fi) ja ulkomaanexcursio. Vaikka me hallituksessa olemmekin aikamoisia tekijöitä (heh heh), niin tällaisen toiminnan pyörittäminen ei olisi mitenkään mahdollista samalla tasolla ilman jaostoja ja toimihenkilöitä!

(Alla havainollinen gif tapahtumavastaavasta järjestämässä tapahtumaa ilman tiimiä/toimaria)

Ollessani pieni ja viallinen fuksi niin Staabissa ei ollut kovin paljon tiimejä ja toimaripestejä, kaikista tunnetuin ja vanhin taitanee olla toimituskunta. Tänä vuonna saimme huikeat 53 hakemusta näihin pesteihin! Pestien määrä on myös kasvanut ja tänä vuonna meillä on esimerkiksi bränditiimi, kopotiimi ja ICT-tiimi. Tämän lisäksi uusiksi toimaripesteiksi ovat tulleet Staapisen päätoimittaja, joka oli ennen hallituspesti, ja grafiikkatoimihenkilö. Aktiiviset toimijamme siis hoitavat myös edunvalvontaamme viestinnän, taloudenhoidossa auttamisen ja esimerkiksi koulutuspoliittisen toiminnan kautta!

Tämän vuoden yksi suurimmista teemoista Staabin osalta on tiimien-ja toimarien tuominen mukaan toimintaan vielä aktiivisemmin ja täten viime viikon hallituskuvien lisäksi nappasimme toimarikuvat, jota pääsette lähitulevaisuudessa ihailemaan. Tämän lisäksi on tulossa vielä muitakin uudistuksia tähän toimintaan, stay tuned!

Uusien toimihenkilöiden nimet löydät nettisivuiltamme, tuoreimmasta viikkotiedotteesta sekä piakkoin muista viestintävälineistämme!

Ensi viikolla pääsemme esittelemään Staabin häirintäyhdyshenkilöt ja heidän tärkeä roolinsa ainejärjestössämme.