Hei kanssastaabit ja hyvää uutta vuotta!  Tässä puhuu uusi koulutuspoliittinen vastaavanna ja edunvalvontablogin lempeämielinen diktaattori Aleksi!

Uuden vuoden myötä Staabissakin puhaltaa uudet tuulet. Itselleni yksi suurimmista muutoksista on juurikin Annikan kopokenkiin astuminen ja edunvalvontablogin kaappaaminen. Tämä on alussa hieman haastavaa, kun kirjoituksen hetkellä en ole vielä päässyt konkreettisia hommia kopon parissa tekemään perehtymistä lukuunottamatta. Sen lisäksi en ole ikinä blogikirjoitusta raapustanut, joten sekin osa on minulle täysin uutta! En anna tälläisten pienten yksityiskohdan häiritä vaan annan lyhyen mission statementin tämän vuoden edunvalvontablogille!

  • Sama meininki, eri tekijät! Blogista pääset lukemaan yhä koulutuspolitiikasta, taloudesta ja strategian toteutumisesta. Pääsemme myös kuulemaan enemmän hallopedeiltämme, Hallilta sekä tiedekuntajärjestöltä!
    • Täten blogiimme tulee myös lisää vierailevia tähtiä. muun muassa juuri tiedekuntajärjestöltämme Johdolta sekä hallopedeiltämme. Ehkä saan napattua jonkun uudesta ylioppilaskunnastammekin pieneen palstaan, meillä staabilaisilla on siihen suuntaan vahva edustus. Tällä tavoin pääsette välttämään osan ajasta keskinkertaista proosaani.
  • Edunvalvontablogi-sivusto kokee suuria muutoksia vuoden aikana. Annikasta poiketen taustani Staabissa on kulttuurin sijaan viestintä-ja ICT-puolella. Tämän takia otankin projektikseni tämän sivuston graafisen ja sisällöllisen uudistamisen. Nämä muutokset näette sitten ajallaan.

Muistakaa tämän blogin olevan juuri TEITÄ varten! Jos juttuideoita/ehdotuksia tulee niin ottakaa rohkeasti yhteyttä. Jos jokin jutussa käsitelty asia mietityttää niin kysyminen on aina hyvä idea. Sillä, juttuhan on se, että jos kopo ei tiedä niin kopo selvittää!

Ensi viikolla jatkammekin esittelemällä loput vuoden 2019 edunvalvontablogin päätekijät, itseni lisäksi. Joten stay tuned!

Kopoterveisin, ensimmäistä kertaa
Aleksi

Olisin photoshopannut tähän naamani, mutta se on paljon työtä