Tervehdys hyvät staabilaiset!

Vuonna 2012 Staabille perustettiin oma blogi, Staablog.
Mikäli olet fuksi, tai vähän vähemmän Staabin nettisivujen ihmeisiin tutustunut, et luultavasti ole kuullut koko blogin olemassaolostakaan, sillä tähtihetkiensä jälkeen se vaipui horrokseen. Näin jatkui aina tähän vuoteen saakka, jolloin eräänä tammikuisena iltapäivänä, Semaforin inspiroivassa miljöössä, päätimme ajan olevan otollinen Staabin oman blogin herättelyyn.

Uusi StaaBlog luotiin, mutta millaisia postauksia on luvassa? Mihin hittoon tässä vielä blogiakin tarvitaan, kun infoa puskee naamalle jo valmiiksi jokaisesta somen kolkasta? Eivätkö ne sata ja kymmenentuhatta päivitystä per viikko Staabin Facebook-ryhmässä pidä kaikki ajan tasalla?

Jep, toivon mukaan, sillä infokanavana StaaBlogiin ei kannata nojautua. Siinä viikkotiedote ja Facebook toimivat huimasti paremmin. Sen sijaan täältä tulet löytämään niin kieli poskessa kuin vähän asiallisemmallakin otteella kirjoitettuja pätkiä hallintotieteilijöiden arjesta, elämästä ja ajatuksista. Muun muassa tapahtumaraporttien pääsääntöinen koti tulee siis tästä lähtien olemaan Staapisen sijaan StaaBlog.

StaaBlogia ylläpitää hallitus, mutta se on myös avoin koko jäsenistölle. Kaikki asiapitoisista mielipidekirjoituksista novelleihin otetaan vastaan avoimin sylin, joten jos tahdot juttusi julkaistavan, voit lähettää sen osoitteeseen toimitus@staabi.fi.

Siispä, pidemmittä puheitta, lämpimästi tervetuloa uudestisyntyneen StaaBlogin pariin! Ensimmäinen kunnon postaus on luvassa lähipäivinä, joten pysyhän kuulolla!

Hallituksen puolesta,

Henna Salosyrjä
päätoimittaja, toimitusvastaava