On aika kevään viimeisen blogipostauksen. Kopon asiapitoiset jutut on tyhjennetty uusimpaan Staapiseen sekä viime viikkoiseen Kopogrilliin Instagramissa. Suosittelenkin tutkimaan niitä! Kopo on tutusti tavoitettavissa läpi kesän sähköpostitse koulutuspolitiikka@staabi.fi sekä Telegramissa helmiyli.

Moni on jo aloittanut kesäloman, töiden tekemisen tai vielä viimeistelee opintojaan. Vielä ennen kesälaitumille siirtymistä kannattaa vielä tutustua kesäopintotarjontaan sekä antaa palautetta! Staabin jokakeväinen palautekysely on jälleen auki 22.5. asti. Palautetta voi antaa esimerkiksi tapahtumista, hallinnosta ja tietenkin edunvalvonnasta! Palautekyselyn löydät täältä.

Lyhyestä virsi kaunis, ehkäpä se pätee tähänkin. Nähdään taas syksyllä mega-hallopedhaun, edustajistovaalien ja muun kopoisan parissa!

Koponne, Helmi