Hallintotieteilijäpäivät 2022 järjestettiin viimein huhtikuussa Vaasassa. Tapahtumaa onkin suunniteltu ja odotettu noin pari vuotta, sillä edelliset Hallintotieteilijäpäivät järjestettiin Tampereella 2020. Vuoden 2021 Hallintotieteilijäpäivät jouduttiin siirtämään koronatilanteen vuoksi seuraavaan vuoteen, ja vielä vuoden 2022 puolellakin Hallintotieteilijäpäiviä siirrettiin kolmella kuukaudella eteenpäin koronatilanteen vuoksi.

Nyt Hallintotieteilijäpäivät 2022 eli HTP22 on kuitenkin takanapäin! Kolme päivää Vaasassa sisälsivät paljon yhteistä tekemistä ja uusia asioita. Perjantaina tutustuttiin yhdessä kaupunkikierroksen muodossa Vaasaan, jonka jälkeen jatkoimme iltaa Palosaaren järjestötalolla.

Lauantai oli täynnä hallintotieteilijälle hyödyllisiä työpajoja, pääsimme kuulemaan odotettua pääpuhujaa Vaasan kaupungilta sekä alumnipaneelia, jossa oli tarkoitus olla mukana alumneja kaikista kolmesta yliopistosta. Koronapandemia ei kuitenkaan ole vielä päättynyt, joten ikävä kyllä muutama panelistimme ei päässyt paikalle. Lauantai jatkui illalla sitsien ja approjen muodossa ja illan päätti yhteiset jatkot Leipätehtaalla. 

Sunnuntain silliksellä hallintotieteilijät pääsivät nauttimaan sillisherkuista Palosaaren järjestötalolla ennen kuin matkamme suuntasi takaisin kotiin Tampereelle. Mielestäni viikonloppu oli toki raskas, mutta hauska. 

Kiitos siis Hallintotieteilijäpäivien 2022 yhdessä järjestämisestä Hallinnoijat ry sekä Remburssi ry! Kiitos myös OK Perintä Hallintotieteilijäpäivien 2022 sponsoroinnista! Nähdään ensi vuonna Rovaniemellä!

HTP-terveisin

Projektivastaava Ella