Staabin sääntömääräinen kevätkokous (myöhemmin keko) järjestetään keskiviikkona 30.3. klo 17 alkaen. Mutta mitä siellä oikein tehdään? Kuulostaa pelottavalta? Enhän minä ole valmis tällaiseen? Ei hätää, keko ei ole rakettitiedettä! Tässä blogikirjoituksessa käyn lyhyesti läpi, mitä keko pitää sisällään ja miksi siihen kannattaa osallistua.

Vakiovarustuksena kekossa käsitellään edellisen vuoden eli tällä kertaa vuoden 2021 toimintakertomus ja tilinpäätös sekä kuullaan toiminnantarkastajien kommentit ja myönnetään vastuuvapaus edellisen vuoden hallitukselle. Tänä vuonna kekossa on myös luvassa hallituksen 2022 valmistelemat lisätalousarvio ja ehdotus juhlanauhaohjesäännön muutoksesta. Vaikuttamisen paikkoja on siis tällä kertaa monen monta! Hallituksen ehdotuksiin nimittäin saa tehdä muutosesityksiä ja äänestää eri esitysten välillä.

Syyskokouksesta poiketen kevätkokoukseen ei ole tiettyä pukukoodia, eli paikalle voi tulla ihan perus arkivaatteilla. Lisäksi kevätkokoukseen on mahdollista järjestää etäosallistumiseen mahdollisuus, eli kokousta voi seurata niin Zoomissa kuin yliopistolla tilassa Pinni A1081. Osallistumiseen on siis (ainakin toivottavasti) matala kynnys, eli rohkeasti vain mukaan etänä tai ihan lähinä! Tässä vielä Zoom-linkki.

Kevätkokous kuulostaa kyllä silti aika jännältä, uskaltaako sinne oikein tullakaan? No kyllä uskaltaa! Kenenkään ei ole pakko ottaa puheenvuoroja, mutta toki niitä kannattaa ottaa, mikäli on asiaa. Sitä ei kannata stressata etukäteen, ohjeita annetaan kyllä ja kokeneemmat kokoustelijat auttavat mielellään. Tervetuloa siis päättämään yhdistyksemme asioista!

Jäikö vielä jotain epäselväksi? Haluatko kenties kysyä jotakin? Voit olla kysymyksissä yhteydessä allekirjoittaneeseen sähköpostitse puheenjohtaja(at)staabi.fi tai Telegramissa @juliajee. Myös Fb-eventissä on lisätietoja, pääset sinne tästä linkistä.

Nähdään kekossa!

Keväisin kekoterveisin,

Puheenjohtajanne Julia