”Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan järjestötoimintaan matalalla kynnyksellä? Haluatko saada kokemusta myynnistä? Haluatko vaikuttaa siihen, mitä mainoksia tulevat Staabit haalareissaan kantavat? Jos vastasit näihin kyllä, ja sinulta löytyy myyntihenkisyyttä, haalaritiimi on juuri sinulle oikea paikka.”

Olemme päättäneet muodostaa vuodelle 2022 Staabin haalaritiimin, joka lähtee toteuttamaan uutta haalariprojektia. Tiimin työskentely sijoittuu pääosin kevätlukukaudelle, mutta jos innokkuutta riittää, voimme jatkaa toimintaa koko vuoden. Tiimiläisten tehtäviin kuuluu yhteistyökumppaneiden kontaktoiminen, joten projektissa toimiminen antaa tärkeää kokemusta esimerkiksi myyntihenkisiä työtehtäviä varten!

Idea haalaritiimistä lähti halusta kehittää Staabin haalarihankintaa. Lähdimme pohtimaan sitä, miten saisimme haalarihankinnasta tehokkaampaa ja innostavampaa. Tähän vastaus löytyi haalariprojektin aloittamisesta haalaritiimin turvin. Haalariprojektista on hyötyä kaikille sen parissa työskenteleville, sekä tietysti koko jäsenistölle.

Tavoitteenamme olisi, että haalaritiimiläiset saisivat kartoittaa omia työelämätaitojaan esimerkiksi projektinhallintataitojen ja myynnin suhteen. Haalariprojektista on siis hyötyä haalaritiimiläisille ja haalaritiimiläisistä on hyötyä haalariprojektille. Tätä ajatusta tulemme tukemaan ja korostamaan koko projektin ajan, muun muassa antamalla tiimiläisille vastuuta ja tilaa kehittää projektia, sekä omia taitojaan.

Kaipaamme haalaritiimiläisiltä oikeanlaista asennetta, halua kehittää itseään ja oman ainejärjestön toimintaa. Jos haluaisit saada esimerkiksi ansioluetteloosi merkinnän siitä, että olet toiminut haalaritiimissä myyntitehtävissä, tai siitä, että olet ottanut osaa tällaiseen projektiin, kannattaa laittaa hakemusta tulemaan. Tämä projekti kaipaa heitä, jotka haluavat kehittyä ja kehittää.

Haalaritiimihaku aukeaa 15.2.2022 ja kestää kaksi viikkoa. Julkaisemme ilmoittautumislinkin haalaritiimiin haun auetessa. Jos sinulle heräsi tästä jotakin kysyttävää, laita rohkeasti sähköpostia tulemaan osoitteeseen yrityssuhteet@staabi.fi, tai laita viestiä Telegramissa @sallahaavisto.

Keväisin terveisin,

Salla Haavisto, hallituksen yrityssuhde- ja työelämävastaava