Viestintäsektorilta päivää,

Staabin somet, sekä säännöllinen vanha kunnon viikkotiedote ovat palaneet kesätauoltaan, ja hyvä niin! Nimittäin lukuvuoden aloitus tarkoittaa niin uusien opiskelijoiden integroimista viestintäkanaviimme kuin jatkavien opiskelijoiden huomioimista esimerkiksi yliopiston ja järjestömme ajankohtaisten asioiden tiedottamisen muodossa. Parhaiten kärryillä pysyttelee, kun seuraa sekä Facebook-ryhmäämme “Staabi ry – Tampereen yliopiston hallintotieteiden opiskelijat”, että viikkotiedotetta ja somekanaviamme, mutta yksin jo viikkotiedote tarjoaa parhaat tärpit niin yliopiston ajankohtaisista asioista kuin Staabin tapahtumista ja hulinasta.

Kuluva viestintäsyksy alkoikin ytimekkäästi juuri viikkotiedotteen ilmeen päivittämisellä, ja loppuvuoden se kilahtaa tuttuun tapaan jokaisen sähköpostilistalle liittyneen Staabilaisen meiliosoitteeseen joka maanantaipäivä. Vaikka keisari saikin uudet vaatteet, ongelmilta ei täysin vältytty viikkotiedotteen osalta, kun rakas sähköpostilistamme luuli yli sataa listalle liittynyttä fuksia spämmiksi, mikä viivästytti tiedotteen julkaisua. Oppia ikä kaikki! Viikkotiedotteesta löytyy jatkossakin pitkälti samat asiat sisällöltään, mutta uusiakin osiota sinne on lisätty, kuten kulloinkin voimassa olevat toimiston aukioloajat.

Loppusyksyn viestintäsektori tavoittelee mahdollisimman kattavaa ja monipuolista tiedottamista niin hupitapahtumistamme kuin edunvalvonnasta ja kaikesta siltä väliltä, jotta te rakkaat jäsenet pääsette nauttimaan kaikista teille kuuluvista etuuksista, niin yliopistolla kuin järjestön toiminnan piirissä. Haasteita toki aiheuttaa alati muuttuva koronatilanne, josta riippuu monen järjestämämme hulabaloon kohtalo. Pyrimmekin tiedottamaan selkeästi kaikenmoisista muutoksista mahdollisimman äkkiä, joten seuraathan tarkasti viestintäkanaviamme!

Syysterveisin,

Viestintävastaavanne Milla