Oletko valmiina? Hallintotieteiden tuutorhaku on 3.2.-16.2.2020 auki! Linkki hakulomakkeeseen julkaistaan 3.2. Klo 8.00 Staabin Facebook-ryhmässä ja sähköpostilistalla.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, millainen fuksisyksy tuleville fukseille muodostuu. Tuutorointi takaa myös sinulle unohtumattoman lukuvuoden. Pääset auttamaan uusia opiskelijoita heidän opintojensa alkutaipaleella, keräämään uusia kokemuksia, kehittämään itseäsi, ja mikä parasta, pääset tutustumaan uusiin ihmisiin.

Etsimme raudankovaa tuutorporukkaa, joka on motivoitunut toimimaan roolissaan koko lukuvuoden 2020-2021 ajan. Haemme tehtävään innokkaita ja vastuullisia opiskelijoita sekä erilaisia persoonia. Kaikkea ei tarvitse etukäteen tietää tai osata, sillä tuutoreille järjestetään koulutusta kevään aikana.

Tuutorointi siis starttaa jo keväällä koulutuksilla ja se jatkuu kesällä tuutorporukan tapaamisilla. Lisäksi tuutorit ottavat kesällä fukseihin ensimmäistä kertaa yhteyttä. Syksyllä tuutorointi jatkuu suurella mittakaavalla, kun fuksiviikot polkaistaan käyntiin. Tällöin tuutoreiden aktiivinen osallistuminen on erittäin tärkeää. Tuutoroiminen ei kuitenkaan lopu fuksiviikkoihin, vaan se jatkuu läpi koko lukuvuoden, jolloin tuutori toimii edelleen fuksien tukena. Toivomme sinulta siis sitoutuneisuutta ja läsnäoloa sekä aitoa halua toimia uusien opiskelijoiden tukena ja turvana.

Tuutoreilta odotamme aktiivista osallistumista:
kevään tuutorkoulutuksiin,
kevään/kesän tuutortapaamisiin,
tuutoroinnin suunnitteluun ja pohjatyöhön,
sekä syksyn tapahtumiin.

Haku on auki 3.2.-16.2.2020. Haussa voit hakea kandivaiheen tuutoriksi, kandivaiheen aikuisopiskelijatuutoriksi, maisterituutoriksi tai SUD:in kansalliseksi tuutoriksi. Haun tulokset lähetetään hakijoille viimeistään 28.2. Tuutorhakemuksia on aikaisempina vuosina tullut hurjat määrät ja karsintaa on jouduttu tekemään. Luethan siis hakuohjeet tarkkaan ja vastaat kysymyksiin kattavasti. Tuutorvalintoja ohjaa tuutoroinnin ohjesääntö, joka löytyy verkkosivuilta kohdasta ”ohjaavat dokumentit”. KV-tuutoreiden haku on auki 24.2.-8.3.2020. Olit sitten syksyllä 2019 hallintotieteiden opintosi aloittanut tai maailmaa ja opiskeluvuosia nähnyt vanhempi opiskelija, mitä enää mietit? Vaihtoehtoja löytyy jokaiselle staabilaiselle!

Tuutorterveisin,

Juho