Tapahtumat

Koulun penkillä on ihan kivaa, mutta Staabin tapahtumissa on parasta.

Tapahtumia on kahdenlaisia: on bileitä, sekä bileitä. Vitsi vitsi, on meillä asiapitoisiakin tapahtumia, joiden rooli tulevaisuudessa tulee kasvamaan entisestään.

Mitä tapahtumissa sitten tapahtuu? Mitä järkeä on katsella koulunpenkiltä tuttuja samoja naamoja vapaa-ajalla? Siinä on paljonkin järkeä! Staabin tapahtumissa tapahtuu kohtaamisia, ystävystymisiä ja verkostoitumista ihan erissä mittakaavassa kuin luennoilla istuessa ja ryhmätyön powerpointin siirtymisteemoja pähkäiltäessä.

Pelkäätkö, että juhliessa iskee nälkä tai jano? Ei hätää! Juhliemme paras puoli on, että yhdistys tarjoaa ruokaa ja juomaa! Tarkoittaa käytännössä sitä, että yleensä booliastia täyttyy petollista tahtia ja pöydät notkuu naposteltavaa ja patonkia.

Tärkeintä aikaa järjestömme tapahtumille ovat ehdottomasti vappu ja fuksiviikot. Eli loppukeväästä ja alkusyksystä kannattaa ehdottomasti pitää juhlamieli käynnissä ja korkkarit katossa.

Vastapainoksi juhlimiselle Staabi tarjoaa myös kulttuuri- ja liikuntatapahtumia sekä työelämävierailuja ja muita asiapitoisia tapahtumia.

Miten ilmoittaudun tapahtumiin?

Bailataan.fi-sovelluksen käyttöohje – PDF