Staabi ry:n yhdistyksen ylimääräinen kokous 2021

STAABI Tampereen yliopiston hallintotieteitä opiskelevien yhdistys ry:n ylimääräinen yhdistyksen kokous järjestetään maanantaina 11.10.2021 klo 17.00 alkaen. Fyysisenä kokouspaikkana toimii Tampereen yliopiston päätalon luentosali A3, Kalevantie 4, 33100, Tampere.

Yhdistyksen ylimääräisen kokouksen järjestämiseen syntyi tarve, kun päätimme siirtää vuosijuhlamme keväälle 2022, mikä vaikutta merkittävästi talousarvion paikkansapitävyyteen. Tämän vuoksi esitämme lisätalousarviota hyväksyttäväksi yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa. Hallituksen lisätalousarvioesitys löytyy sähköpostitse tulevan kokouskutsun liitteistä.

Staabin hallitus on kokouksessaan 21/21 päättänyt, että säännöistämme poiketen kokoukseen on myös mahdollista osallistua Zoomin välityksellä ja etäosallistujien on mahdollista myös tarvittaessa äänestää kokouksessa lain 677/2020 4 §:n pohjalta. Yliopiston luentosaliin A3 mahtuu myös jäsenistöä paikan päälle osallistumaan, mutta toivoisimme, että etäosallistumista kokoukseen suosittaisiin, jotta pysymme yliopiston määrittämien turvavälirajoitusten puitteissa.

Etäosallistujilta toivotaan oman laitteensa kautta osallistumista, jotta äänivaltaisten määrä on mahdollista laskea. Jokaiselta kokoukseen osallistuvalta tarkistetaan Staabin jäsenyys. Zoom-istuntoon pääsee painikkeeseen upotetusta linkistä. Zoom-tapaamisen Meeting ID on 654 9255 716.

Nähdään ylimääräisessä kokouksessa! –

– Juho Katajamaa
puheenjohtaja@staabi.fi
0407541093 STAABI ry
staabi.fi