Yhteistyössä

Vuosijuhlamme eivät olisi mahdollisia ilman yhteistyyökumppaneitamme. Löydät heidät sivumme alaosasta. Lisäksi tässä osiossa on esittely Perlacon Oy:lle.

Perlacon Oy

Perlacon Oy on 1987 perustettu kunta-alan ja julkihallinnon konsulttiyhtiö, jonka palveluita on käyttänyt lähes jokainen Manner-Suomen kunta. Ydinosaamistamme ovat julkisen sektorin talouteen ja toimintoihin liittyvä konsultointi, strategiatyö, johtamisen kehittäminen, erillisselvitykset ja koulutus.
Toimintamme perustuu vahvaan julkihallinnon talouden ja palvelurakenteiden osaamiseen. Paneudumme julkihallinnon muutoksiin ja seuraamme niitä huolella varmistaaksemme, että meillä on aina valtakunnan tuorein tieto käytössämme.
Ajankohtaisen tiedon lisäksi Perlacon Oy hyödyntää laajoja tilasto- ja verrokkiaineistoja. Kehitämme jatkuvasti uusia työkaluja ja teemme myös jatkuvaa toimiala-analyysiä itse ja verkostomme kanssa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina toimivia ratkaisumalleja.
Tuemme asiakkaitamme hyvässä johtamisessa ja hallinnon kehittämisessä, jotta organisaatio palvelee kuntalaisia ja asiakkaita laadukkaasti ja tehokkaasti. Tarkastelemme aina organisaation tilaa pintaa syvemmältä ja esitämme asian ja sen vaikutukset ymmärrettävästi ja selvästi.

Kysyttävää?

Yhteystiedot

Assi-Jutta Kuusela
Vuosijuhlavastaava

vuosijuhla@staabi.fi

Anniina Hurskainen
Staabin puheenjohtaja

puheenjohtaja@staabi.fi

15 + 15 =

Vuosijuhlayhteistyössä