Hallintotieteiden valmennuskurssi

Haluatko päästä hallintotieteiden opiskelijaksi joko Tampereelle tai Vaasaan?

Toivotko, että sinulla olisi joku, jolta kysyä vinkkejä pääsykokeisiin valmistautumiseen? Miltä kuulostaisi päästä tutustumaan muihin hakijoihin ja keskustella heidän kanssaan pääsykokeista sekä hallintotieteistä? Kaipaatko tukea valintakoemateriaalin haltuunotossa? Haluatko varmuutta vastaustekniikkaan ja vinkkejä opiskeluun yleensä? 

Satsaa tulevaan – valitse Staabin valmennuskurssi!

Staabin valmennuskurssi tulee taas 2022!

Staabin valmennuskurssi järjestetään keväällä 2022 hybridiopetuksena. Luento-opetus järjestetään lähiluentoina Tampereella 21-22.5.

Luennot tallennetaan ja lisätään verkkoalustalle, joten sinulla on myös myöhemmin mahdollisuus tutustua luentoihin tai osallistua kurssille kokonaan etäopetuksena. Luento-opetuksen lisäksi kurssiin kuuluu verkkoalustalle julkaistava materiaalipaketti, joka avaa sinulle valintakoeteoksen aiheita sekä keskeisiä käsitteitä. Lisäksi kurssilla pääset testaamaan osaamistasi erilaisten harjoitusten sekä harjoitusvalintakokeen kautta!

Pääset myös halutessasi liittymään kurssilaisille yhteisiin Facebook- ja Telegram-ryhmiin, joissa voi keskustella materiaalista, tulevasta valintakokeesta tai vain vaihtaa kuulumisia ja jakaa vinkkejä!

Valmennuskurssi tulee myyntiin maanantaina 14.3. ja opiskelijat lisätään kurssialueelle huhtikuun aikana. Tukenasi kurssilla ovat valmennuskurssin opettajat Hanna Vähävuori ja Tuukka-Ilari Lappi sekä Staabin projektivastaava Ella Miettinen.

 

Hinnasto

 

 

 

Yhteystiedot

Valmennuskurssista vastaa Staabi ry:n projektivastaava

Ella Miettinen

projekti(at)staabi.fi

Valmennuskurssin opetuksesta vastaa

Hanna Vähävuori 

hanna.vahavuori(at)tuni.fi

 

sekä

Tuukka-Ilari Lappi

tuukka.lappi(at)tuni.fi.