Hallintotieteiden valmennuskurssi

Haluatko päästä hallintotieteiden opiskelijaksi joko Tampereelle tai Vaasaan?

Toivotko, että sinulla olisi joku, jolta kysyä vinkkejä pääsykokeisiin valmistautumiseen? Miltä kuulostaisi päästä tutustumaan muihin hakijoihin ja keskustella heidän kanssaan pääsykokeista sekä hallintotieteistä? Kaipaatko tukea valintakoemateriaalin haltuunotossa? Haluatko varmuutta vastaustekniikkaan ja vinkkejä opiskeluun yleensä? 

Satsaa tulevaan – valitse Staabin valmennuskurssi!

Millainen oli Staabin etävalmennuskurssi 2021?

Staabin valmennuskurssi tulee taas 2022!

Valmennuskurssi toteutettiin vuonna 2021 verkossa sähköisellä oppimisalustalla. Valmennuskurssin opetus alkoi toukokuussa, lisätietoja aikataulusta lähetettiin huhtikuun aikana.
Kurssilla pääsee osallistumaan valintakoeteosta avaaville verkkoluennoille. Luentotallenteet lisättiin verkkoalustalle, joten sinulla on myös myöhemmin mahdollisuus tutustua luentoihin. Kurssiin kuuluu materiaalipaketti, joka avaa sinulle valintakoeteoksen aiheita sekä keskeisiä käsitteitä. Lisäksi kurssilla pääsee testaamaan osaamista erilaisten harjoitusten sekä harjoitusvalintakokeen kautta!
Pääset myös halutessasi liittymään kurssilaisille yhteiseen Facebook-ryhmään, jossa voi keskustella materiaalista, tulevasta valintakokeesta tai vain vaihtaa kuulumisia ja jakaa vinkkejä
! 

Hinnasto

 

Hinnastosta ja valmennuskurssin paketeista tiedotetaan kevään 2022 aikana.

 

Yhteystiedot

Valmennuskurssista vastaa Staabi ry:n projektivastaava

Ella Miettinen

projekti(at)staabi.fi