Hallintotieteiden valmennuskurssi

Haluatko päästä hallintotieteiden opiskelijaksi joko Tampereelle tai Vaasaan?

Toivotko, että sinulla olisi joku, jolta kysyä vinkkejä pääsykokeisiin valmistautumiseen? Miltä kuulostaisi päästä tutustumaan muihin hakijoihin ja keskustella heidän kanssaan pääsykokeista sekä hallintotieteistä? Kaipaatko tukea valintakoemateriaalin haltuunotossa? Haluatko varmuutta vastaustekniikkaan ja vinkkejä opiskeluun yleensä? 

Satsaa tulevaan – valitse Staabin valmennuskurssi!

Staabin valmennuskurssi 2023

Staabin valmennuskurssi järjestetään keväällä 2023. Valmennuskurssi toteutetaan hybridimuodossa. Pääasiallisesti opetus toteutetaan verkkokurssialustalla. Tämän lisäksi järjestetään lähiopetusviikonloppu Tampereella 20.-21.5.

Luennot tallennetaan ja lisätään verkkoalustalle, joten sinulla on myös myöhemmin mahdollisuus tutustua luentoihin tai osallistua kurssille kokonaan etäopetuksena. Luento-opetuksen lisäksi kurssiin kuuluu verkkoalustalle julkaistava materiaalipaketti. Lisäksi kurssilla pääset testaamaan osaamistasi erilaisten harjoitusten sekä harjoitusvalintakokeen kautta! Valmennuskurssin lisäksi tarjoamme mahdollisuuden ostaa materiaalipaketin ja harjoitusvalintakokeen tai pelkän materiaalipaketin. Materiaalipaketti avaa sinulle valintakoeteoksen aiheita ja keskeisiä käsitteitä sekä sisältää myös oikein/väärin -väittämiä, jotka valmistavat sinua valintakoetta varten. Harjoitusvalintakokeet tarkistetaan ja suorituksista annetaan lyhyt palaute.

Tarjoamme valmennuskurssilaisillemme mahdollisuuden liittyä valmennuskurssilaisten Facebook- ja Telegram-ryhmiin. Ryhmissä voi keskustella materiaalista, tulevasta valintakokeesta tai vain vaihtaa kuulumisia ja jakaa vinkkejä! Ryhmissä innostamme ja kannustamme sinua aina opiskeluvaiheesta valintatulosten julkistamiseen saakka!

Valmennuskurssi on myynnissä 15.3.-31.4. ja opiskelijat lisätään kurssialueelle huhtikuun aikana. Tukenasi kurssilla ovat valmennuskurssin vetäjät Laura Jäätteenmäki ja Martta Salin sekä Staabin projektivastaava Ada Siikaluoma.

Ota seurantaan myös Staabin valmennuskurssin Instagram-tili! Tulevana keväänä Instagramissa tullaan esittelemään muun muassa Tampereen yliopiston hallintotieteiden opintosuuntia. Esittelyistä vastaavat opiskelijamme, jotka päästävät teidät seuraamaan arkeaan Staabissa! Myös valmennuskurssillamme koulupaikkansa turvanneet tulevat myös kertomaan itsestään, opinnoistaan ja kokemuksestaan valmennuskurssillamme.

 

 

Hinnasto

 

 

 

Yhteystiedot

Valmennuskurssista vastaa Staabi ry:n projektivastaava

Ada Siikaluoma

projekti(at)staabi.fi

Valmennuskurssin opetuksesta vastaa

Laura Jäätteenmäki

laura.jaatteenmaki(at)tuni.fi

                                                 

                                                           

                                                   

                                                                

                          

&

Martta Salin

martta.salin(at)staabi.fi