Toimihenkilöt

Hallituksen lisäksi yhdistyksen asioista vastaavat toimihenkilöt, jotka työskentelevät tietyillä sektoreilla.

Toimihenkilöiden tehtävä on yleensä käytännönläheisempi kuin hallituksen jäsenen ja sidottu yleensä tarkemmin tiettyyn projektiin tai vastuualueeseen.

Alumnivastaava

Mikael Malkamäki

Alumnivastaavien tehtävänkuvaan kuuluu yhden alumintapahtuman järjestäminen. Tehtävänkuvaan kuuluu myös yleinen alumnitoiminnan aktivointi.

Kolmiotoimihenkilö

Noora Kanniainen

kolmiotoimihenkilo(at)staabi.fi

Kolmiotoimihenkilön tehtävänkuvaan kuuluu kolmiovastaava Hanna Vähävuoren oikeana kätenä toimiminen: kolmiotoimihenkilö auttaa kolmiobileiden ideoinnissa osana kolmen järjestön muodostamaa kolmiotiimiä sekä bileiden valmistelujen käytännön järjestelyissä, kuten mainosten levittämisessä.

Kansainvälisyysvastaava

Ella Haura

international(at)staabi.f

i

Kansainvälisyystoimihenkilö eli kv-toimihenkilö vastaa ainejärjestön kansainvälisestä toiminnasta. Kv-toimihenkilö rekrytoi ja järjestää kv-tuutorointia kansainvälisille opiskelijoille, järjestää kansainvälisiä tapahtumia ja hoitaa kv-asioihin liittyvää viestintää. Kv-toimihenkilö toimii tiiviissä yhteistyössä Johto ry:n kanssa.

Vuosijuhlavastaava

Jutta Kuusela

vuosijuhla(at)staabi.fi

Vuosijuhlavastaava vastaa Staabin 53-v vuosijuhlista. Hän myös kokoaa vuoden aikana vuosijuhlatiimin, jotka avustavat häntä tässä tehtävässä.

Aikuisopiskelijatoimihenkilö

Nea Lyytikäinen

aikuisopiskelijat@staabi.fi

Aikuisopiskelijatoimihenkilö toimii hallituksen linkkinä Staabin aikuisopiskelijoihin. Hän myös järjestää aikuisopiskelijoille tapahtumia, kuten saunailtoja.

Tapahtumatoimihenkilö

Eveliina Haavisto

tapahtumatoimihenkilo(at)staabi.fi

Tapahtumatoimihenkilö avustaa tapahtumavastaavia tapahtumien järjestelyissä ja on vastuussa muutaman tapahtuman järjestämisestä.

Valokuvaustoimihenkilö

Sanni Nyyssönen

Valokuvaustoimihenkilö on vastuussa Staabin tapahtumien kuvaamisesta. Hänen toimikuvaansa sisältyy valokuvatiimin johtaminen, ja tapahtumista otettujen kuvien valitseminen ja muokkaaminen. Hän myös ylläpitää Staabin kuvagalleriaa.

Grafiikkatoimihenkilö

Lassi Hursti

Grafiikkatoimihenkilö vastaa yhdistyksen yleisen graafisen ilmeen luomisesta ja käytännön toteutumisesta. Hän myös vastaa erinäisten tapahtumien grafiikoista.

Päätoimittaja

Sirpa Peuraniemi

paatoimittaja(at)staabi.fi

Päätoimittajan vastuualue on ainejärjestölehti Staapinen . Hän vastaa lehden toimittamisesta ja johtaa toimituskunnan työskentelyä. Hän myös on vastuussa lehden taittamisesta toimituskunnan sisäisen taittotiimin kanssa.