Toimihenkilöt

Hallituksen lisäksi yhdistyksen asioista vastaavat toimihenkilöt, jotka työskentelevät tietyillä sektoreilla.

Toimihenkilöiden tehtävä on yleensä käytännönläheisempi kuin hallituksen jäsenen ja sidottu yleensä tarkemmin tiettyyn projektiin tai vastuualueeseen.

Alumnivastaava

Mikael Malkamäki
alumnit(at)staabi.fi

Alumnivastaavan tehtävänkuvaan kuuluu yhden alumintapahtuman järjestäminen. Tehtävänkuvaan kuuluu myös yleinen alumnitoiminnan aktivointi.

Kolmiotoimihenkilö

Artturi Lindeman
kolmiotoimihenkilo(at)staabi.fi

Kolmiotoimihenkilön tehtävänkuvaan kuuluu kolmiovastaava Timo Nättisen oikeana kätenä toimiminen: kolmiotoimihenkilö auttaa kolmiobileiden ideoinnissa osana kolmen järjestön muodostamaa kolmiotiimiä sekä bileiden valmistelujen käytännön järjestelyissä, kuten mainosten levittämisessä.

Tapahtumatoimihenkilö

Tessa Länsipuro
tapahtumatoimihenkilo(at)staabi.fi

Tapahtumatoimihenkilö toimii yhteistyössä Staabin tapahtumavastaavien Matti Anderssonin ja Assi-Jutta Kuuselan kanssa Staabin tapahtumien ideoinnissa sekä käytännön järjestelyissä. Työ painottuu etenkin vappu- ja fuksiviikoille. Tapahtumatoimihenkilö tuuraa tarvittaessa tapahtumavastaavaa ja voi toimia yksittäisen tapahtuman vastuuhenkilönä ja johtaa tapahtumajaostoa.

Projektisuunnitelija

Siiri Tawast
project(at)staabi.fi

Projektisuunnittelijan tehtävänä vuonna 2017 on erityisesti Wienin excursion suunnittelu ja yhteydenotto vierailukohteisiin sekä yleisenä käytännönjärjestelijänä toimiminen itse Wienissä. Projektisuunnittelija myös auttaa projektivastaava Melina Kukkosta ja projektitiimiä muissa tehtävissään.

Valokuvaaja

Veera Lyytikäinen
valokuvaaja(at)staabi.fi

Valokuvaaja pääsee ikuistamaan Staabin tapahtumia kameran takaa sekä pääsee mahdollisille henkilökuvauskeikoille, kuten esimerkiksi ottamaan tuutor- ja toimihenkilökuvia. Hän voi toimia myös mahdollisissa Staapisen valokuvauskeikoissa. Valokuvaaja toimii yhteistyössä Staabin viestintävastaava Suvi Tiilimäen kanssa

Projekti- ja työelämävastaava Melina KukkonenYmpäristövastaava

Melina Kukkonen
projekti(at)staabi.fi

Ympäristövastaava huolehtii Staabin toiminnan ja tapahtumien ympäristöystävällisyydestä. Tehtävänkuvaan kuuluvat esimerkiksi kierrätyksen organisointi ja eettisen kuluttamisen kysymykset.