Sähköpostilistat

Staabilla on käytössään kaksi avointa sähköpostilistaa, jotka on tarkoitettu yleisesti Staabin jäsenistön käyttöön.

Sähköpostilistat ovat

• STAABI-INFO(at)uta.fi ja
  • TASE-HALLINTOTIETEET(at)uta.fi

Staabi-infossa Staabi viestittää ajankohtaisista tapahtumista sekä muusta tärkeistä opiskeluun liittyvistä asioista. Staabi-info -listalle lähetetään myös maanantaisin Staabin viikkotiedote, joka sisältää kootusti tietoja lähitulevaisuuden tapahtumista niin ainejärjestössä kuin sen ulkopuolellakin. Vuonna 2017 tiedotteet lähetetään MailChimp-ohjelmalla, joten tarkistathan sähköpostisi roskakorin ja asetukset, mikäli et ole tiedotteita saanut.

Tase-hallintotieteet-lista eli hallintotieteiden Tädit ja Sedät -sähköpostilista on tarkoitettu kaikille hallintotieteitä opiskeleville aikuisopiskelijoille. Listalla viestitetään kaikista hallintotieteiden aikuisopiskelijatapahtumista ja -toiminnasta.

Postituslistalle liittyminen

1. Lähetä viesti suoraan sähköpostilistapalvelimelle osoitteeseen listserv(at)uta.fi
  2. Viestin otsikolla (Subject) ei ole väliä, sitä ei lue kukaan.
  3. Viestin tekstikentän ensimmäiselle riville kirjoita SUBSCRIBE staabi-info Etunimi Sukunimi (liittyäksesi Staabi-info -listalle) tai SUBSCRIBE tase-hallintotieteet Etunimi Sukunimi (liittyäksesi tase-hallintotieteet -listalle).
  4. Tämän jälkeen sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, joka toivottaa sinut tervetulleeksi listalle. Viestin tulo voi kestää jonkin aikaa, joten älä hätäile, mikäli et saa sitä välittömästi.

Postituslistalta poistuminen

2. Viestin otsikolla (Subject) ei ole väliä, sitä ei lue kukaan.
  3. Viestin ensimmäiselle riville kirjoita SIGNOFF staabi-info (erotaksesi Staabi-info-listalta) tai SIGNOFF tase-hallintotieteet (erotaksesi aikuisopiskelijoiden listalta)
  4. Tämän jälkeen sinun pitäisi saada sähköpostiviesti, joka kertoo, että sinut on poistettu listalta. Viestin tulo voi kestää jonkin aikaa, joten älä hätäile, mikäli et saa viestiä välittömästi. Jos et saa ilmoitusviestiä, ja selvästi kuulut edelleen listalle (postilaatikkoosi tipahtelee viestejä listalta) kokeile uudelleen.

Viestien lähettäminen postituslistalle

Lähettääksesi viestin postituslistalle laita viestin vastaanottajaksi seuraava osoite:

• staabi-info(at)uta.fi (opiskeluun liittyvät tiedotukset, tapahtumat ym.)
  • tase-hallintotieteet(at)uta.fi (aikuisopiskelijoille liittyvät tiedotukset, tapahtumat ym.)

Viestejä lähettäessäsi muista noudattaa netikettiä sekä hyviä käytöstapoja. Älä myöskään mene vahingossa vastaamaan listalle tulleeseen viestiin, ellet halua sitä koko listan luettavaksi. Harkitse siis tarkoin, mitä viestejä listoille lähetät. Yksi ainoa turha viesti rasittaa muutaman sadan ihmisen sähköpostilaatikkoa. Ongelmatilanteissa voit lähettää sähköpostia viestintävastaavalle.

Huomaa myös, että Staabi-infossa on suodatin, joka lähettää viestin hyväksyttäväksi viestintävastaavalle. Älä siis ihmettele, jos viesti ei ilmesty heti postilaatikkoosi.