Jäsenyys ja jäsenedut

Jos opiskelet hallintotieteitä Tampereen yliopistossa, sinun kannattaa ehdottomasti liittyä Staabin jäseneksi. Ennen pitkää tulet huomaamaan, että jäsenyydestä on hyötyä. Jäseneksi pääset liittymään tämän lomakkeen kautta!

Jäsenedut

Staabin jäsenenä pääset osallistumaan hulvattomiin bileisiin, reippaisiin liikuntatapahtumiin, mielenkiintoisille ekskursioille sekä moniin muihin tuikitärkeisiin ja lystikkäisiin tapahtumiin joista muuten jäisit paitsi. Lisäksi käytössäsi on tilava toimisto, pullapäivänä munkkeja sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvä oma lehtemme Staapinen. Staabi on myös sinun ja kaikkien muiden hallintotieteitä opiskelevien edunvalvoja yliopistossa.

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja niin kauan kuin sinulla on opinto-oikeus hallintotieteisiin. Kerran jäsenmaksun maksamalla pysyt jäsenenä opiskelujesi loppuun asti. Kannatusjäsenmaksu on vapaaehtoinen, ja sen voi maksaa kuka tahansa yksittäinen henkilö tai yhteisö.

Staabin jäsenmaksu vuonna 2018

Tässä vielä Staabin tämänhetkiset jäsenmaksut! Nämä pääset maksamaan ylläolevan lomakkeen kautta.

Staabi ry:n jäsenmaksu 30 €
Staabi ry:n jäsenmaksu suoraan maisterivaiheeseen sisäänotetuille 20€

Staabi ry:n kannatusjäsenmaksu 40 €/ vuosi
Jäsenmaksu on kertaluonteinen ja kannatusjäsenmaksu vuotuinen.