Jäsenyys ja jäsenedut

Jos opiskelet hallintotieteitä Tampereen yliopistossa, sinun kannattaa ehdottomasti liittyä Staabin jäseneksi. Ennen pitkää tulet huomaamaan, että jäsenyydestä on hyötyä.

Jäsenedut

Staabin jäsenenä pääset osallistumaan hulvattomiin bileisiin, reippaisiin liikuntatapahtumiin, mielenkiintoisille ekskursioille sekä moniin muihin tuikitärkeisiin ja lystikkäisiin tapahtumiin joista muuten jäisit paitsi. Lisäksi käytössäsi on tilava toimisto, pullapäivänä munkkeja sekä neljä kertaa vuodessa ilmestyvä oma lehtemme Staapinen. Staabi on myös sinun ja kaikkien muiden hallintotieteitä opiskelevien edunvalvoja yliopistossa.

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi ja niin kauan kuin sinulla on opinto-oikeus hallintotieteisiin. Kerran jäsenmaksun maksamalla pysyt jäsenenä opiskelujesi loppuun asti. Kannatusjäsenmaksu on vapaaehtoinen, ja sen voi maksaa kuka tahansa yksittäinen henkilö tai yhteisö.

Staabin jäsenmaksu vuonna 2017

Staabi ry:n jäsenmaksu 30 €
Staabi ry:n kannatusjäsenmaksu 40 €/ vuosi
Jäsenmaksu on kertaluonteinen ja kannatusjäsenmaksu vuotuinen.

Staabin jäsenmaksun/kannatusjäsenmaksun voit maksaa tilille:
Staabi ry
FI20 4924 0010 6267 40 (Oma Säästöpankki)
Viesti: Staabin jäsenmaksu/kannatusjäsenmaksu, koko oma nimi, syntymäaika ja kotipaikkakunta