Jaostot

Yksittäisten hallitus- ja toimihenkilöpestien lisäksi Staabissa toimii myös jaostoja.

Jaostorakenteen avulla saamme osallistettua kaikki halukkaat toimimaan ainejärjestömme hyväksi. Tiimit, toimikunnat ja työryhmät ovat moniäänisiä matalalla kynnyksellä toimivia ryhmiä.

Tapahtumajaosto

Tapahtumajaosto on staabilaisista koottava tehotiimi, jonka tarkoitus on yhdessä suunnitella ja järkätä Staabin monipuolisia tapahtumia! Tällä tavoin tuodaan peliin entistä enemmän uusia ja älyvapaita ajatuksia ja ideoita! Tapahtumien luonne vaihtelee asiapainotteisista kopo-asioista megalomaanisiin mökkibileisiin, joten tarjolla on jokaiselle jotain.

Olit sitten osallistumisesta kiinnostunut järjestöaktiivi tai Tampereen villein kreisibailaaja, tästä porukasta löytyy sinulle tekemistä!

Tapahtumajaoston toimintaa koordinoi Staabin vuoden 2019 tapahtumavastaavat Nicole Onnela ja Sami Niemelä (tapahtumat(at)staabi.fi). Ole yhteydessä heihin, jos haluat liittyä mukaan jaoston toimintaan!

Projektitiimi

Projektitiimi suunnittelee ja toteuttaa Staabin projekteja. Ensi vuodelle isoimpina projekteina suunnitellaan valmennuskurssia sekä kartoitetaan  mahdollisia uusia tapahtumakonsepteja. Lisäksi tiimi voi olla mukana toteuttamassa pienempiä projekteja vuoden mittaan.
Projektitiimin toiminnasta vastaa vuonna 2019 projektivastaava Anni Vehmaa (projekti(at)staabi.fi). Projektisuunnittelijan ja muun tiimin tavoittaa osoitteesta project(at)staabi.fi.

Bränditiimi

Bränditiimi vastaa Staabin brändin luomisesta niin grafiikoiden kuin varainhankinnankin osalta. Tiimi luo brändiä esimerkiksi haalarimerkkien ja grafiikoiden pohjalta. Brändin luominen on tiimin vastuulla myös yhteistyökumppaneidenkin osalta.

Tiimiä vetää vuonna 2018 yritys- ja ulkosuhdevastaava Netta Jakola (yrityssuhteet(at)staabi.fi).

Toimituskunta

Toimituskunta on Staapinen-lehden kantava voima. Toimituskunta koostuu toimittajista, taittajista, graafikoista, kuvaajista ja muista idearikkaista viestijöistä. Myös palaute on tervetullutta!

Jos haluat liittyä mukaan toimituskunnan toimintaan, ole yhteyksissä päätoimittajaan Sirpa Peuraniemeen (toimitus(at)staabi.fi).

Liikuntatiimi

Liikuntatiimi auttaa Staabin liikuntavastaavaa liikuntavuorojen viikoittaisessa pyörittämisessä sekä osallistuu Staabin kuukauden liikuntojen ideointiin.

Tiimin toimintaa johtaa vuonna 2019 liikuntavastaava Jussi Seppälä (liikunta(at)staabi.fi).

Viestintätiimi

Viestintätiimi vastaa auttaa Staabin viestintävastaavaa yhdistyksen viestinnän kehittämisessä. He myös avustavat yhdistyksen sosiaalisen median päivityksessä. Vuonna 2018 viestintätiimin tärkeimmät tehtävät ovat viestintäsuunnitelman kehittäminen, sekä matalan kynnyksen viestintäkanavan kehittäminen yhdistykselle.

Viestintätiimin toimintaa koordinoi viestintävastaava Tuukka Lappi (viestinta(at)staabi.fi).