Tuutorointi

Staabin tuutortoiminnan tarkoituksena on auttaa uusia opiskelijoita selviytymään yliopistomaailman alkutaipaleen haasteista sekä tarjoamaan mahdollisuuden uuteen sosiaaliseen ympäristöön.

Aktiiviset ja innostuneet tuutorit auttavat fuksejamme niin pienemmissä kuin suuremmissakin ongelmissa. Tuutori opastaa uusia opiskelijoita opiskeluun liittyvissä käytännön asioissa ja tutustuttaa opiskelijan ainejärjestötoimintaan. Hän kertoo niistä asioista, joista fuksi ei osaa edes kysyä.

Hallintotieteissä tuutortoiminnan järjestää vuonna 2017 Staabi. Vuonna 2017 Staabin tuutorvastaava on Veera Lilja, jonka suuntaan voit kääntyä kaikissa tuutorointia koskevissa asioissa. Hallintotieteissä lukuvuodelle 2017-2018 on valittu 34 tuutoria. Lisäksi Staabissa jatkuu perinteinen aikuisopiskelijatuutorointi aikuisopiskelijatuutoreiden voimin. Aikuistuutoroinnista vastaa aikuisopiskelijavastaava Annika Nevanpää.

Hallintotieteiden uudet opiskelijat jaetaan lukuvuonna 2017-2018 yhdeksään tuutorryhmään, joista yksi on suunnattu aikuisopiskelijoille. Näitä tuutorryhmiä ohjaa kolmesta viiteen tiukat kriteerit täyttänyttä yliopistoarjen sankaria, hallintotieteiden tuutoria. Ryhmät on nimetty loogisesti 17A-17H, sekä aikuisopiskelijoiden ryhmä 17X. Aluksi fuksi tapaa oman tuutorryhmänsä, mutta heti ensimmäisessä tapaamisessa kaikki uudet hallintotieteilijät pääsevät tutustumaan toisiinsa.

Vuoden 2017 tuutorvastaava
Veera Lilja
tuutorointi(at)staabi.fi